علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد آخرین وضعیت افزایش ۵۰ درصدی مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی چه شد؟ جزییات قطعی برق تهران / برنامه خاموشی‌های تابستان اعلام شد؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی در کشور / ادامه اختلال بانکی در انتقال وجه، ثبت چک و اقساط رمزگشایی از پشت پرده تغییرات قیمت دلار/ دلار همچنان ظرفیت کاهش قیمت را دارد؟ آغاز فروش ارز اربعین ۱۴۰۵؛ مشتریان ۳ بانک فقط حضوری خرید کنند آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵ + جدول ثبت نام ارز اربعین ۱۴۰۵ چگونه انجام می‌شود؟ راهنمای دریافت دینار زیارتی + تاریخ ثبت نام

منابع ارزی بلوکه ایران در آستانه آزاد شدن؟

منابع ارزی بلوکه ایران در آستانه آزاد شدن؟ رئیس کل بانک مرکزی ایران دیدار امروز خود با رئیس بانک مرکزی عمان را در ادامه همکاری سال گذشته با این کشور که ۵۰۰ میلیون دلار از وجوه ایران از انگلیس وصول شد، دانست.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۷ - ۱۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 03
کد خبر: ۱۵۷۴۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، رییس کل بانک مرکزی با اشاره به سابقه همکاری های بانکی ایران و عمان گفت: آخرین نمونه این همکاری‌ها سال گذشته بود که بیش از 500 میلیون دلار از وجوه جمهوری اسلامی ایران که بیش از 50 سال پیش در کشور انگلیس غیرقابل وصول مانده بود، با همکاری بانک مرکزی عمان وصول شد و اینگونه همکاری ها ادامه خواهد داشت.

 

در عین حال همزمان با این دیدار در ساختمان بانک مرکزی، گمانه‌زنی ها برای نهایی شدن آزادسازی منابع بلوکه شده ارزی کشورمان تقویت شده است. پیش از این در خبرها آمده بود که احتمالاً 7 میلیارد دلار ایران به حساب بانک مرکزی ایران نزد بانک مرکزی عمان واریز خواهد شد.

 

علی صالح آبادی در خصوص دیدار امروز خود با رییس کل بانک مرکزی عمان افزود: در این دیدار موضوعات مختلفی مورد تبادل‌ نظر قرار گرفت و خوشبختانه کلیه محورها مورد اشتراک طرفین بود و توافقات بسیاری انجام دادیم و انشالله کمافی‌سابق که همکاری‌های خوبی با بانک مرکزی عمان، بانک‌های عمانی و کشور عمان داشتیم، در آینده نیز این مسیر خوب و موفق را ادامه خواهیم داد.

 

همچنین رئیس‌ کل بانک مرکزی عمان در خصوص توسعه مناسبات بانکی و اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران گفت: این دیدار در تکمیل مناسبات و همکاری‌‌های بانکی و پولی که در گذشته میان جمهوری اسلامی ایران و عمان وجود داشته انجام گرفت.

 

وی تصریح کرد: همچنین این سفر و دیدار در راستای ارایه کمک و پشتیبانی به کشورهایی که نزد عمان کشورهای برادر و دوست در نظر گرفته می‌شوند صورت گرفته است و ما با این دیدار به دنبال توسعه همکاری‌های بانکی و پولی هستیم./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار